top of page
Pickit 10.jpg

Visieoplossingen voor uw industrie.

Landbouw

Automatisering vindt zijn weg naar de landbouw dankzij vision systemen en AI-algoritmes die in staat zijn tot inspectie en het lokaliseren van objecten zoals fruit en groenten met verschillende afmetingen.

Medische en levenswetenschappen

Door het gebruik van non-contact vision systemen voor inspectie kunt u uw kwaliteit waarborgen. Het inspecteren van inkomende producten en onderdelen en het traceren van onderdelen en producten zijn belangrijke stappen in het productieproces.

Automotive

Motorinspectie, subassemblage, verfinspectie, robotbegeleiding en vele andere toepassingen vereisen vision-oplossingen. Heliovision werkt samen met toeleveranciers van het eerste en tweede niveau in de industrie.

Fabrieksautomatisering

Veel belangrijke taken in de productie van producten, waaronder inspectie, oriëntatie, identificatie en assemblage, vereisen het gebruik van visuele technieken. Menselijke visie en reactie kunnen echter traag zijn en foutgevoelig zijn, hetzij door verveling of vermoeidheid. Door machine vision te gebruiken, wordt de productiviteit, kwaliteit en betrouwbaarheid van uw producten verhoogd.

Elektronica

De vraag naar elektronische goederen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Om aan deze vraag te voldoen, zijn steeds meer stappen in de productie van elektronica geautomatiseerd met behulp van machine vision.

Andere industrieën

De meeste industrieën profiteren van het gebruik van machine vision. Het kan menselijke fouten tijdens kwaliteitsinspectie elimineren, het gebruik van robots mogelijk maken in moeilijke automatiseringsprojecten en de productiviteit verhogen.

bottom of page