top of page
Pickit 10.jpg

Onze partners 

Photoneo 

Heliovision kan Photoneo 3D-camera's en oplossingen leveren en ondersteunen. Missie van Photoneo: "Geef visie en intelligentie aan robots over de hele wereld, zodat ze kunnen zien en begrijpen."

www.photoneo.com

Pickit 3D

Heliovision kan Pickit 3D-oplossingen leveren en ondersteunen. Peter Soetens (CEO van Pickit 3D): "We hadden altijd al de ambitie om gebruiksvriendelijke tools te creëren voor automatiseringsingenieurs. Hoewel we waarschijnlijk het eenvoudigste 3D-visieproduct op de markt hebben, willen we het naar het volgende niveau tillen."

www.pickit3d.com

LMI

Heliovision gebruikt LMI-camera's en profielen voor op maat gemaakte machine vision-oplossingen. Mark Radford, CEO van LMI: "3D-scanning en inspectie is alles wat we doen, en het is deze gespecialiseerde kennis en ervaring die bijdraagt aan de winstgevendheid, vermindering van de time-to-market en het openen van nieuwe mogelijkheden voor onze klanten."

www.lmi3d.com

Mvtech

Heliovision maakt gebruik van Halcon en kan Halcon-toepassingen ondersteunen.

Met baanbrekende producten en diensten op het gebied van machine vision draagt MVTec bij aan een wereld waarin middelen efficiënter en verantwoord worden gebruikt. Als een essentieel onderdeel van de waardeketen ondersteunen we onze klanten met innovatieve softwareproducten voor machine vision. Hun flexibiliteit en hoge kwaliteit dragen beslissend bij aan duurzaam economisch succes.

www.mvtec.com

Keyence

Heliovision werkt met Keyence-camera's en kan Keyence-oplossingen ondersteunen.

Vandaag de dag bedient KEYENCE meer dan 300.000 klanten in 110 landen over de hele wereld, waar hun naam staat voor innovatie en excellentie.

www.keyence.com

Sensopart

Heliovision werkt met Sensopart-sensoren, in op maat gemaakte machine vision-oplossingen. Wij bij SensoPart zijn bijzonder trots op de bekende kwaliteit "Made in Germany". Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd op onze twee Duitse locaties in Gottenheim, nabij Freiburg im Breisgau, en Wieden in het Zwarte Woud, en van hieruit worden ze over de hele wereld verzonden

www.sensopart.com

Cognex

Heliovision maakt gebruik van Cognex-vision, wat de productkwaliteit verbetert, fouten vermindert en kosten verlaagt, en voldoet aan hoge consumentenstandaarden. Typische toepassingen omvatten defectdetectie, lijnbewaking, robotbegeleiding en onderdeelidentificatie.

www.cognex.com

Alkeria

Heliovision gebruikt Alkeria's high-performance machine vision-camera's voor wetenschappelijke en industriële toepassingen. Bekend om hun beheersing van motorbesturing, synchronisatie, slimme triggers en multi-I/O-mogelijkheden, is Alkeria de eerste keuze voor nauwkeurige visuele behoeften.

www.alkeria.com

Lucid Vision Labs

Heliovision maakt gebruik van de innovatieve machine vision-camera's en componenten van Lucid Vision Labs. Lucid Vision Labs biedt uitzonderlijke waarde met geavanceerde technologie. Hun compacte GigE Vision-camera's bedienen diverse industrieën, waaronder fabrieksautomatisering, medische wetenschappen, levenswetenschappen en logistiek, waarbij ze een toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid laten zien.

www.thinklucid.com

IDS

Heliovision werkt samen met IDS, bekend om zijn hoogwaardige, gebruiksvriendelijke USB, GigE en 3D-camera's met een breed scala aan sensoren en varianten. Daarnaast introduceert IDS IDS NXT, een beeldverwerkingsplatform met kunstmatige intelligentie, dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor toekomstige toepassingen.

www.ids-imaging.com

VS Technology

Heliovision werkt samen met VS Technology, een gerenommeerd bedrijf dat in-house producten ontwikkelt die zijn afgestemd op de steeds veranderende behoeften van klanten. VS Technology waarborgt kwaliteitsnormen via haar unieke inspectiesysteem, dat ontwerpverificatie, materiaalacceptatie voor productie en productverzending omvat. Ervaar onze video van het productie kwaliteitscontrolesysteem zelf!

https://vst.co.jp/

CCS

Heliovision werkt samen met CCS, een toonaangevend bedrijf in LED-verlichting voor beeldverwerking wereldwijd. Met meer dan 2.000 producten zijn de verlichtingsoplossingen van CCS essentieel voor nauwkeurige visuele inspecties, positionering en karakterherkenning. Ze bieden cruciale ondersteuning om inspectie-uitdagingen wereldwijd op te lossen en nieuwe toepassingen voor verlichting in de samenleving te verkennen.

www.ccs-grp.com

bottom of page